Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Szelektív szinkronizálás: csak bizonyos mappák

Szeretné, hogy ezen a számítógépen csak néhány mappa legyen meg valódi fájlként? Használja ehhez a szelektív szinkronizálást. Azok a mappák, amelyeket kikapcsol, egyszerűen megmaradnak a WebOké Nextcloudban, csak nem kerülnek erre a számítógépre.

Telepítéskor

Válassza az alkalmazásban a csatlakoztatáskor a Choose what to sync lehetőséget, és jelölje be azokat a mappákat, amelyeket szeretne megkapni. Lásd: Nextcloud Files telepítése Windows rendszeren.

Utólagos módosítás

  1. Kattintson a Nextcloud felhőikonjára (Windows esetén jobbra lent a tálcán, Mac esetén fent a menüsorban).
  2. Nyissa meg az alkalmazás beállításait (a neve vagy profilképe segítségével az ablak tetején, majd Beállítások).
  3. Válassza ki bal oldalon a fiókját. Ekkor megjelenik a szinkronizált mappa.
  4. Kattintson a mappa melletti három pontra, és válassza a Kiválasztás, hogy mit szeretne szinkronizálni lehetőséget. Ekkor megjelenik a Nextcloud mappalistája.
  5. Jelölje be vagy törölje a mappák jelölését. Az Összes szinkronizálása és a Semmi szinkronizálása lehetőséggel egyszerre kapcsolhatja be vagy ki az összeset.
  6. Kattintson az Alkalmaz gombra.

Figyelem: ha kikapcsolja egy mappa jelölését, az alkalmazás eltávolítja azt a mappát a számítógépéről (nem a Nextcloudból). Ha abban a mappában a számítógépén változtatott valamit, ami még nincs feltöltve, várjon, amíg a felhőikon zöld nem lesz, mielőtt kikapcsolja a mappa jelölését.

Szelektív szinkronizálás vagy virtuális fájlok?

Szelektív szinkronizálásVirtuális fájlok
Mit lát a számítógépén?Csak a bejelölt mappákatMindent
Mi van ténylegesen a lemezén?Minden a bejelölt mappákbanCsak amit megnyit vagy rögzít
Internet nélkülAz összes bejelölt mappaCsak ami már le van töltve
MacCsak klasszikus szinkronizálási mappávalAlapértelmezett (File Provider)

Ha virtuális fájlokat használ, akkor a beállításokban nem lát pipákat a mappák mellett. Ez normális: ott mappánként választhat az Mindig megőrzés ezen az eszközön vagy a Helyfelszabadítás között (lásd: Virtuális fájlok: mindent lát, csak azt tölti le, amit megnyit).

Új, nagy méretű mappák

Ha a Nextcloudjában egy bizonyos méretnél nagyobb új mappa jelenik meg (például ha egy kollégája egy nagy mappát megoszt Önnel), az alkalmazás először rákérdezhet, hogy le szeretné-e tölteni azt. Ezt az alkalmazás beállításaiban, az Advanced (speciális) résznél állíthatja be. A kérdés ekkor a felhőikon ablakában jelenik meg.

Tipp: azokat a fájlokat, amelyeket soha nem szeretne szinkronizálni, például egy program ideiglenes fájljait, az alkalmazás beállításaiban található Figyelmen kívül hagyott fájlok szerkesztése listába veheti fel. A csillag (*) tetszőleges karaktereket jelöl, például *.tmp.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…