Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Collectives: közös tudástár az Ön csapata vagy egyesülete számára

Office csomagokban elérhető. A Collectives alkalmazás akkor jelenik meg a WebOké Nextcloudban, amint legalább egy Office Suite licenc szerepel a csomagjában. Ezután a csomagjában mindenki használhatja a Collectives alkalmazást. Lásd: Milyen alkalmazások találhatók a csomagomban?.

Egy kollektíva egy közös naslagmunka: egyesülete kézikönyve, csapaton belüli megállapodások, vagy akár egy családi wiki jelszótippekkel és a fűtőberendezés kezelési útmutatójával. A kollektíva minden tagja olvashatja és szerkesztheti az oldalakat. Az oldalaknak lehetnek aloldalai, így áttekinthető struktúrát hozhat létre.

Kollektíva létrehozása

  1. Nyissa meg a Kollektívák alkalmazást az alkalmazásmenüből.
  2. Kattintson a bal felső sarokban a Válasszon egy kollektívát gombra, majd válassza az Új kollektíva lehetőséget (1). Ha még nincs kollektívája, az Új kollektíva gomb a képernyő közepén is megjelenik.
A bal felső kiválasztó menü az Új kollektíva, Kollektívák törlése és Kollektívák beállításai lehetőségekkel
Új kollektíva kiválasztása
  1. Az Új kollektíva ablakban a mosolygó arc ikonnal (1) válasszon egy ikont, majd a A kollektíva neve mezőbe (2) írjon be egy nevet.
  2. Kattintson a Leden toevoegen gombra (3).
Az Új kollektíva ablak Handboek vereniging névvel és a Leden toevoegen gombbal
Név és ikon kiválasztása
  1. A Zoek accounts, groepen, teams mezőbe (1) írja be azoknak a személyeknek, csoportoknak vagy teameknek a nevét, akik szeretne hozzáadni, majd kattintson rájuk. Felül láthatja, hogy ki van már benne.
  2. Kattintson a Létrehozás gombra (2). Ha még senkit sem szeretne hozzáadni, a gomb neve Creëer zonder leden.
A Leden toevoegen ablak, amelyben Lisa de Wit be van jelölve, és a Létrehozás gomb
A tagok kiválasztása

Minden kollektívához tartozik egy ugyanilyen nevű team. Akit később hozzáad ehhez a teamhez, az automatikusan bekerül a kollektívába is. Lásd a teamekről szóló Csapatok létrehozása és mappa megosztása az egész csapattal cikket.

Oldalak írása

A Handboek vereniging kollektíva, balra az oldalakkal, jobbra a kezdőlappal
Egy kollektíva oldalakkal
  • Minden kollektíva egy Kezdőlap oldallal kezdődik. Kattintson a jobb felső sarokban a Szerkesztés gombra (3), majd kezdjen el gépelni. Minden automatikusan mentésre kerül.
  • A lista tetején található plusz jellel, Oldal hozzáadása (2), új oldalt hozhat létre. Egy oldal mögötti plusz jellel aloldalt hozhat létre, így egy fejezetekből álló struktúrát alakíthat ki.
  • A Oldalak keresése (1) funkcióval megtalálhat egy oldalt vagy egy szót az összes oldalon.
  • A formázás ugyanúgy működik, mint a Jegyzetek és a Szöveg alkalmazásban: címsorok, listák, táblázatok, képek és más oldalakra mutató hivatkozások.
  • Ha két ember egyszerre dolgozik egy oldalon, azonnal látja egymás módosításait.
  • A Tagok alatt láthatja, hogy ki van a kollektívában. A Tagok kezelése (4) funkcióval adhat hozzá vagy távolíthat el embereket.
  • Egy törölt oldalt a bal alsó sarokban található Törölt oldalak alatt állíthat vissza. Az oldal tetején található Utoljára módosítva funkcióval megnyithatja a verziótörténetet.

Hol találhatók az oldalak?

Minden oldal egy egyszerű szövegfájl (markdown) a Nextcloudjában, egy rejtett .Collectives mappában. Ezzel semmit sem kell tennie: mindig a Kollektívák alkalmazásban dolgozzon. Egy oldal régebbi verzióját az oldal tetején található Utoljára módosítva funkción keresztül állíthatja vissza.

Megosztás a Nextcloudon kívüli személyekkel

Egy kollektívát vagy egy önálló oldalt megoszthat nyilvános hivatkozással. Alapértelmezés szerint a hivatkozással rendelkező személy csak olvashatja a tartalmat. Így például közzéteheti egyesülete házirendjét az interneten, külön weboldal nélkül.

Kollektíva rendbetétele

A tulajdonos a bal felső sarokban a név melletti három pont segítségével törölheti a kollektívát. Ezt követően a bal felső kiválasztó menüben a Kollektívák törlése alatt jelenik meg, ahonnan még visszaállítható vagy véglegesen törölhető, akár a hozzá tartozó teammel együtt.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…