Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Több fiók: váltás fiókok között

Egyetlen bejelentkezéssel egynél több ügyféli fiókhoz tartozhat. Ez előfordulhat például akkor, ha egy másik ügyfél felhasználóként meghívja Önt a saját fiókjába, miközben Önnek saját fiókja is van. Vagy ha több vállalkozásnak dolgozik, amelyeknek mindegyike saját WebOké-fiókkal rendelkezik. Ilyenkor nem kell különböző e-mail-címekkel bejelentkeznie: a Fiókom felületén egyszerűen fiókot vált.

Az Ön fiókja a menü alján

A menü bal alsó részén láthatja, hogy jelenleg melyik fiókban dolgozik: a monogramját és a fiók nevét (1). Alatta található a Sötét mód (2, lásd: Nyelv, sötét mód és a bemutató túra), a Belépési adatok (3, lásd: Jelszó beállítása, módosítása vagy elfelejtett jelszó) és a Kijelentkezés (4).

A menü alján található blokk a fiók nevével, a Sötét mód, a Belépési adatok és a Kijelentkezés elemekkel
Az Ön fiókja a menü alján

Hogyan juthat hozzá egy második fiókhoz?

A másik fiók tulajdonosa hívja meg Önt. Ezt az Adminisztráció menüpontban, a Felhasználók fülön teheti meg: megadja az Ön e-mail-címét (1), kiválasztja, hogy mihez férhet hozzá, például Domainek (2) és Számlák (3), majd rákattint a Meghívó küldése gombra (4). Hogy pontosan hogyan működik ez, arról a Felhasználók meghívása és jogosultságok megadása cikkben olvashat.

Az Új felhasználó meghívása űrlap egy e-mail-címmel, valamint a Domainek és Számlák jelölőnégyzetekkel
A másik fiók tulajdonosa meghívja Önt

Ön ezután kap egy e-mailt, amelynek tárgya Meghívást kapott a következő fiókhoz, és amely tartalmazza az adott fiók nevét. A meghívó 7 napig érvényes.

A meghívó e-mail a Meghívás elfogadása gombbal
A meghívó a postafiókjában
  1. Kattintson az e-mailben a Meghívás elfogadása gombra. Megnyílik a Meghívás elfogadása oldal.
  2. Ha már rendelkezik WebOké-bejelentkezéssel ehhez az e-mail-címhez, akkor az Az Ön jelszava mezőbe (1) írja be a szokásos jelszavát. Ha még nincs bejelentkezése, akkor itt adja meg a nevét, és válasszon egy jelszót.
  3. Kattintson a Meghívás elfogadása gombra (2).
  4. Ha a Fiókom kódot kér, akkor adja meg az e-mailben kapott kódot, ugyanúgy, mint a szokásos bejelentkezésnél (lásd: A belépési kód e-mailben (kétlépcsős azonosítás)).
A Meghívás elfogadása oldal az Az Ön jelszava mezővel és a Meghívás elfogadása gombbal
A meghívó elfogadása

Tipp: ha üresen hagyja a jelszó mezőt, a hozzáférést akkor is összekapcsoljuk. Ezután egyszerűen saját magának kell bejelentkeznie.

Fiókváltás

Ha a bejelentkezése egynél több fiókhoz tartozik, akkor a Kijelentkezés fölött megjelenik a Fiókváltás is (1). Ha csak egy fiókja van, ez a gomb nem jelenik meg, amint az az első képen is látható.

  1. Kattintson bal alul a Fiókváltás gombra. Megnyílik egy lista az összes fiókjával. Minden név mögött szerepel az ügyfélszám.
  2. Az a fiók, amelyben jelenleg dolgozik (2), kiemelve jelenik meg, és nem választható ki.
  3. Kattintson arra a fiókra, amelyre váltani szeretne (3). Ekkor az adott fiók irányítópultjára jut.
A kinyitott Fiókváltás lista két fiókkal és azok ügyfélszámával
Fiókváltás

Bejelentkezés után a saját fiókjában kezd, ha van ilyen. Ha egy másik fiókban dolgozik, akkor az adott fiók neve a menü alján jelenik meg (1). Így mindig láthatja, hol tartózkodik éppen. A saját fiókjába ugyanígy, a Fiókváltás segítségével térhet vissza.

Mit lát egy másik fiókban?

A fiók tulajdonosa határozza meg, hogy Ön felhasználóként mihez férhet hozzá, például a domainekhez és a számlákhoz igen, de a termékekhez nem. Azok a menüpontok, amelyekhez Önnek nincs jogosultsága, szürkén jelennek meg a menüben, egy lakat ikonnal (2). Az irányítópult is csak azt mutatja, amihez jogosultsága van.

Egy másik fiók irányítópultja, alul a fiók nevével és szürke, lakat ikonos menüpontokkal
Munka egy másik fiókban

Ha egy szürke elemre kattint, megjelenik a Nincs hozzáférés üzenet. Kattintson a Bezárás gombra, és kérje meg a tulajdonost, hogy a Felhasználók menüpontban adjon Önnek több jogosultságot. Hogy ez hogyan működik, arról a Felhasználók meghívása és jogosultságok megadása cikkben olvashat.

A Nincs hozzáférés ablak a Bezárás gombbal
A Nincs hozzáférés üzenet

Bizonyos dolgokat csak a tulajdonos tehet meg, például az affiliate programot, az AI Buildert, a felhasználók meghívását és a fiók átruházását. A nyelvválasztás csak akkor változtatja meg a fiók nyelvét, ha Ön a tulajdonos.

Tipp: inkább egyesítené két saját fiókját egyetlen fiókká? Ezt a Fiókok összevonása funkcióval teheti meg, lásd: Átadás és fiókok összevonása.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…