Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Felhasználók és Office-licencek kezelése

Fizetős Nextcloud-csomag esetén a felhasználóit egyszerűen a Fiókomban kezelheti. Ehhez nem kell bejelentkeznie a Nextcloudba. A módosítások azonnal mentésre kerülnek.

Felhasználó hozzáadása

  1. Lépjen a Termékeim menüpontba, és nyissa meg a Nextcloud-csomagját.
  2. Kattintson a Felhasználókezelés kártyán a Felhasználó hozzáadása gombra. Megnyílik az Új Nextcloud-felhasználó ablak.
A Felhasználókezelés kártya a Felhasználó hozzáadása gombbal és az első felhasználóval
Felhasználókezelés: Felhasználó hozzáadása (1), egy felhasználó (2) és a három pontos menü (3)
  1. Adjon meg egy Felhasználónevet (1). Ezzel tud majd bejelentkezni a felhasználó. Használjon kisbetűket, számokat, pontot vagy kötőjelet. A felhasználónevet később nem lehet módosítani.
  2. Adja meg a Megjelenítendő nevet és az E-mail-címet.
  3. Válasszon egy Jelszót (2), vagy kattintson a Generálás gombra. A jelszónak legalább 10 karakterből kell állnia, legalább egy számmal és egy speciális karakterrel, például ! vagy #. Ne használja a jelszóban a felhasználó nevét vagy e-mail-címét, mert azt elutasítjuk. A jelszót biztonságos módon ossza meg a felhasználóval.
  4. Szükséges, hogy a felhasználó dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat online tudjon szerkeszteni? Jelölje be az Office Suite-licenc hozzárendelése (3) jelölőnégyzetet.
  5. Kattintson a Felhasználó létrehozása (4) gombra. A Mégse gombbal bezárhatja az ablakot anélkül, hogy bármit is tenne.
Az Új Nextcloud-felhasználó ablak a felhasználónévvel, megjelenítendő névvel, e-mail-címmel, jelszóval és az Office jelölőnégyzettel
Az Új Nextcloud-felhasználó ablak

Ha a létrehozás sikeres, az ablak bezáródik, és az új felhasználó megjelenik a listában. A Felhasználókezelés melletti szám és a Nextcloud-felhasználók számláló eggyel növekszik.

Az új felhasználó automatikusan megkapja a csomagjához tartozó tárhelyet. Ha elérte a felhasználók maximális számát, nem tud több felhasználót hozzáadni. Ebben az esetben először növelje meg a számot a Konfigurálható opciók résznél (lásd lentebb).

Felhasználó módosítása

Minden felhasználó egy-egy blokként jelenik meg a Felhasználókezelés alatt, a Fióknévvel (1), a Megjelenítendő névvel, az E-mail-címmel, az Utolsó bejelentkezéssel, valamint azzal, hogy be van-e kapcsolva az Office Suite (2). A jobb felső sarokban található a három pontos gomb (3).

Egy felhasználó a Felhasználókezelésben a mezőkkel, az Office Suite kapcsolóval Aktív állapotban és a három ponttal
Egy felhasználó a Felhasználókezelésben
  • A Megjelenítendő nevet és az E-mail-címet közvetlenül a sorban módosíthatja. Ezután kattintson a Mentés gombra.
  • Az Office Suite kapcsolóval adhatja meg vagy veheti el a felhasználó Office-licencét. A kapcsoló mellett látható, hogy Aktív vagy Inaktív.
  • A három pont (1) mögött található a Jelszó módosítása, a Letiltás (vagy Engedélyezés) és a Törlés opció.
A lenyíló menü a Jelszó módosítása, Letiltás és Törlés opciókkal
A három pontos menü

Ha egy felhasználó még soha nem jelentkezett be, az Utolsó bejelentkezés mezőben egy 1970-es dátum jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy még nem jelentkezett be.

A letiltott felhasználó nem tud többé bejelentkezni, de a fájljai megmaradnak. Nála a Letiltva címke jelenik meg.

Figyelem: ha töröl egy felhasználót, akkor a felhasználó összes fájlja, naptára és névjegye véglegesen törlésre kerül. Ez nem vonható vissza. Először megjelenik a Felhasználó törlése ablak; a felhasználó csak az Igen, végleges törlés (1) gombra kattintva törlődik. Ha bizonytalan, kattintson a Mégse gombra, és előbb tiltsa le a felhasználót.

A Felhasználó törlése ablak a Mégse és az Igen, végleges törlés gombokkal
Felhasználó törlése

Office-licencek

Office-licenccel a felhasználó online megnyithatja és szerkesztheti a dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat a Nextcloudban, beleértve a Word-, Excel- és PowerPoint-fájlokat is. A licenc nélküli felhasználók nem látják az office-alkalmazásokat. A licencet a felhasználó létrehozásakor, vagy később az Office Suite kapcsolóval rendelheti hozzá.

Elfogytak a licencek? Kapcsolja ki az Office-t annál, akinek nincs rá szüksége, vagy vásároljon további licenceket a Konfigurálható opciók résznél. Az office-alkalmazások használatáról bővebben az Euro-Office kézikönyvben olvashat.

Tipp: ha elérhető frissítés a Nextcloudjához, a termékoldal tetején egy kártya jelenik meg az új verzióval. Office-licenc esetén ezzel a frissítéssel egyúttal áttér az Euro-Office-ra, az európai online irodai csomagra. A frissítést akkor indíthatja, amikor Önnek megfelel; általában 5 és 15 perc között tart. Ezt a frissítést csak a fiók tulajdonosa indíthatja el.

Több felhasználó, licenc vagy tárhely

  1. A termékoldalon lépjen a Konfigurálható opciók részhez.
  2. Válassza ki a kívánt tárhelyet (1) vagy az Office-licencek számát. Minden opciónál látható, hogy mennyibe kerül.
  3. Kattintson az Opciók mentése (2) gombra, majd a Megerősítés és fizetés gombra.
A Konfigurálható opciók kártya a Tárhellyel, a Nextcloud Office-felhasználók opcióval és az Opciók mentése gombbal
Konfigurálható opciók

A bővítést az időszak hátralévő részére időarányosan fizeti meg, és a fizetés után lép életbe. A csökkentés azonnal életbe lép. Az opciókról bővebben a Opciók módosítása és extra IP-címek cikkben olvashat.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…