Poglavlje 2 · 2.6
Zatvaranje dokumenta i povratak na Vaše datoteke
Pogledajte u kratkom videu
Jeste li gotovi? Kliknite na križić gore desno (1). Euro-Office će se zatvoriti i vratit ćete se u mapu u kojoj ste otvorili datoteku. Vaše su promjene već spremljene.

Možete i odabrati File (Datoteka) te zatim Close File (Zatvori datoteku). Ili jednostavno zatvorite karticu u svom pregledniku: i tada se ništa neće izgubiti.
Je li u datoteci radio još netko drugi?
Tada datoteka za tu osobu ostaje jednostavno otvorena. Vaše su promjene već u njoj. Datoteka će se trajno ažurirati u Nextcloud čim je svi zatvore. Pogledajte i Ne vidite svoje promjene kada preuzmete datoteku ili je otvorite na računalu.
