Przełączanie między kilkoma kontami WebOké
Czy Państwa konto logowania jest powiązane z kilkoma kontami klienta WebOké, na przykład dlatego, że zostali Państwo zaproszeni jako użytkownik na konto innej osoby? W takim przypadku w Moje WebOké mogą Państwo jednym kliknięciem przełączać się między tymi kontami bez ponownego logowania.
Przełączanie konta
- Prosimy zalogować się do Moje WebOké.
- W lewym dolnym rogu menu prosimy kliknąć Przełącz konto.
- Rozwinie się lista wszystkich kont, do których mają Państwo dostęp, wraz z numerem klienta. Konto, w którym Państwo obecnie pracują, jest wyróżnione.
- Prosimy kliknąć konto, na które chcą Państwo się przełączyć. Zostaną Państwo od razu przeniesieni do panelu tego konta.
Powrót odbywa się dokładnie w ten sam sposób: prosimy ponownie kliknąć Przełącz konto i wybrać konto, w którym chcą Państwo kontynuować pracę.
Warto wiedzieć
- Przycisk Przełącz konto jest widoczny tylko wtedy, gdy mają Państwo dostęp do więcej niż jednego konta. Jeśli nie widzą Państwo tego przycisku, Państwa konto logowania jest powiązane z jednym kontem klienta.
- Na koncie innej osoby widzą Państwo tylko to, na co pozwala właściciel. Elementy, do których nie mają Państwo uprawnień, są w menu wyszarzone i oznaczone kłódką.
- Chcą Państwo udzielić komuś dostępu do swojego konta? Można to zrobić w sekcji Moja administracja, w zakładce Użytkownicy. Więcej informacji: Dodawanie dodatkowego użytkownika do kont WebOké.
Szczegółowe objaśnienie ze zrzutami ekranu: Wiele kont: przełączanie między kontami w podręczniku WebOké.
