Κεφάλαιο 1 · 1.4
Παραμονή σε σύνδεση και αποσύνδεση
Στον δικό σας υπολογιστή δεν θέλετε να συνδέεστε κάθε φορά από την αρχή. Σε υπολογιστή άλλου ατόμου, αντίθετα, θέλετε να αποσυνδέεστε σωστά. Δείτε πώς ρυθμίζετε και τα δύο.
Απομνημόνευση ονόματος χρήστη και Παραμονή σε σύνδεση

- Απομνημόνευση ονόματος χρήστη (1): την επόμενη φορά η διεύθυνση email σας θα είναι ήδη συμπληρωμένη. Πληκτρολογείτε μόνο τον κωδικό πρόσβασής σας.
- Παραμονή σε σύνδεση (2): παραμένετε συνδεδεμένοι για 30 ημέρες, ακόμη κι αν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό εμφανίζεται και από κάτω όταν ενεργοποιείτε την επιλογή.
Προσοχή: χρησιμοποιείτε την Παραμονή σε σύνδεση μόνο στη δική σας συσκευή. Οποιοσδήποτε ανοίξει στη συνέχεια αυτό το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να διαβάσει και να στείλει τα μηνύματά σας.
Αποσύνδεση

Κάντε κλικ κάτω αριστερά στο μενού στην επιλογή Αποσύνδεση (1). Να το κάνετε πάντα σε υπολογιστή που δεν σας ανήκει, ακόμη κι αν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης αμέσως μετά.
Σε κοινόχρηστο υπολογιστή
- Απενεργοποιήστε τις επιλογές Απομνημόνευση ονόματος χρήστη και Παραμονή σε σύνδεση.
- Μην επιτρέπετε στο πρόγραμμα περιήγησης να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας.
- Αποσυνδεθείτε όταν τελειώσετε και κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης.
Συμβουλή: θέλετε να προστατεύσετε ακόμη καλύτερα το γραμματοκιβώτιό σας; Ενεργοποιήστε τότε τον έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων. Έτσι, κάποιος που γνωρίζει μόνο τον κωδικό πρόσβασής σας δεν θα έχει πρόσβαση. Δείτε Ενεργοποίηση επαλήθευσης δύο βημάτων.
