Salt la conținut

Setări cookie-uri

Alegeți pentru fiecare tip ce cookie-uri permiteți. Puteți modifica oricând alegerea prin Setări cookie-uri, în partea de jos a fiecărei pagini. Declarație de confidențialitate

Necesare

Mereu active

Necesare pentru autentificare, pentru păstrarea coșului și pentru a vă reține alegerile. Acestea sunt mereu active.

Ce cookie-uri?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: sesiunea și menținerea autentificării
  • weboke_basket: coșul de cumpărături
  • wkBtwIncl: afișarea prețurilor cu sau fără TVA
  • wok_cookies: alegerea privind cookie-urile, 12 luni

Măsoară ce reclamă duce la o vizită sau o comandă, ca să nu plătim pentru reclame care nu aduc nimic.

Ce cookie-uri?
  • Google Ads prin Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), până la 90 de zile
  • OpenAI Ads, reclame în ChatGPT
  • wok_aff: prin ce partener ați ajuns la noi (program de afiliere), 60 de zile

4,6

Țară și limbă

Fiecare țară are propriul site, cu prețurile și TVA-ul pentru țara respectivă.

Vedeți

Comutarea între mai multe conturi WebOké

Contul dumneavoastră de autentificare este asociat cu mai multe conturi de client WebOké, de exemplu pentru că ați fost invitat ca utilizator în contul altei persoane? Atunci puteți comuta între aceste conturi în Contul meu WebOké cu un singur clic, fără să vă autentificați din nou.

Schimbarea contului

  1. Autentificați-vă în Contul meu WebOké.
  2. Faceți clic pe Schimbați contul, în partea din stânga jos a meniului.
  3. Se deschide o listă cu toate conturile la care aveți acces, fiecare însoțit de numărul de client. Contul în care lucrați în prezent este evidențiat.
  4. Faceți clic pe contul în care doriți să comutați. Veți ajunge direct pe tabloul de bord al acelui cont.

Revenirea se face exact în același mod: faceți clic din nou pe Schimbați contul și alegeți contul în care doriți să continuați să lucrați.

Bine de știut

  • Butonul Schimbați contul este vizibil doar dacă aveți acces la mai multe conturi. Dacă nu vedeți butonul, contul dumneavoastră de autentificare este asociat unui singur cont de client.
  • În contul altei persoane vedeți doar ceea ce vă permite proprietarul. Secțiunile pentru care nu aveți drepturi apar în gri în meniu, cu un lacăt.
  • Doriți să oferiți altcuiva acces la contul dumneavoastră? Puteți face acest lucru din Administrarea mea, secțiunea Utilizatori. Consultați Adăugarea unui utilizator suplimentar la conturile WebOké.

Explicații detaliate, cu capturi de ecran: Conturi multiple: comutarea între conturi în ghidul WebOké.

V-a fost util acest articol?

← Înapoi la Administrarea contului

Un moment…

Configurați domeniile

Stabiliți pentru fiecare domeniu nameserverele, legătura cu hostingul și cine devine titularul.

Se încarcă domeniile…