Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Postafiók kiürítése tárhely felszabadításához a DirectAdminban

Ha a tárhely- vagy Email Only csomagjának tárhelye megtelt, bármikor egyszerűen bővítheti a tárhelyet, kattintson ide a leírásért.

Ha nem szeretne további tárhelyet, inkább helyet szabadítana fel a meglévő postafiókjaiban, ezt egyszerűen megteheti a DirectAdminban. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan.

1. lépés: Nyissa meg a Termékeim menüpontot, és kattintson a „DirectAdmin” gombra.

2. lépés: Kattintson az „E-mail fiókok” menüpontra.

3. lépés: Jelölje be a kiüríteni kívánt postafiók(ok)at, és kattintson az „Ürítés” gombra.

4. lépés: A „Mappa” résznél válassza ki, melyik mappát szeretné kiüríteni. Három lehetőség közül választhat:
Inbox: a beérkezett üzenetek mappájából törli a leveleket
Imap folders: az összes mappából törli a leveleket
Spam:
csak a spam mappából törli a leveleket

Az „Időszak” résznél adhatja meg, milyen időszakból szeretné törölni a leveleket. A képernyőképen látható példában a beérkezett üzenetek mappájában lévő, 365 napnál régebbi összes levelet töröljük.

Miután kiválasztotta a beállításokat, kattintson az „Ürítés” gombra. Ne feledje, hogy a levelek ezzel törlődnek.
Ezért mindig azt javasoljuk, hogy őrizzen meg legalább egy helyi másolatot.

Szeretne többet megtudni? Végezze el az ingyenes Webmail használata tanfolyam 5.4 Tárhely és takarítás leckéjét.

Hasznos volt ez a cikk?

← Vissza ide: E-mail

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…