Vaihtaminen useiden WebOké-tilien välillä
Onko kirjautumistilisi liitetty useampaan WebOké-asiakastiliin, esimerkiksi koska sinut on kutsuttu käyttäjäksi jonkun toisen tilille? Voit vaihtaa näiden tilien välillä Oma WebOkéssa yhdellä klikkauksella kirjautumatta uudelleen.
Tilin vaihtaminen
- Kirjaudu Oma WebOkéhen.
- Klikkaa valikon vasemmasta alakulmasta Vaihda tiliä.
- Näkyviin avautuu luettelo kaikista tileistä, joihin sinulla on käyttöoikeus, ja niiden asiakasnumerot. Tili, jossa työskentelet nyt, on korostettu.
- Klikkaa tiliä, johon haluat vaihtaa. Siirryt suoraan kyseisen tilin hallintapaneeliin.
Takaisin vaihdat täsmälleen samalla tavalla: klikkaa uudelleen Vaihda tiliä ja valitse tili, jossa haluat jatkaa työskentelyä.
Hyvä tietää
- Vaihda tiliä -painike näkyy vain, jos sinulla on käyttöoikeus useampaan kuin yhteen tiliin. Jos et näe painiketta, kirjautumistilisi on liitetty yhteen asiakastiliin.
- Toisen tilillä näet vain sen, mihin omistaja antaa sinulle oikeuden. Osiot, joihin sinulla ei ole oikeuksia, näkyvät valikossa harmaina ja lukon kuvakkeella.
- Haluatko antaa jollekulle toiselle käyttöoikeuden tilillesi? Sen teet kohdassa Oma hallinto, osiossa Käyttäjät. Katso Lisäkäyttäjän lisääminen WebOké-tileille.
Laajempi ohje kuvakaappauksineen: Useita tilejä: tilien välillä vaihtaminen WebOkén käyttöohjeessa.
